Píseň Luny

Píseň Luny

Anotace: pořád to bolí..

A Luna zpívá píseň
O hvězdách, lásce
a tvé neskonalé kráse,

Ale ta píseň není šťastná.

Dovol mi zůstat tu
ještě aspoň chvíli,
cítit tvé doteky,
dýchat tvou kůži.

Jsem smutná
a ty tu nejsi
Další noc plná stesku
A Luna zpívá píseň
O bolesti a strachu
a mé lítosti
že to skončilo.
Autor Klotýnka, 17.05.2013
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí