Chuť zakázaného ovoce

Chuť zakázaného ovoce

Anotace: ....

Střed pavučiny,

velké jako svět,

odvíjí se život prostý,

jako malý květ.

 

A z nečekání přijde,

další zkouška,

sama sebe,

...ta temná lavička...

 

To mě baví...

Krásné vlasy...

pohledy upřímný,

tužby tajné v srdcích.

 

Hořící lidské pochodně,

a skrytá husí kůže,

tak trochu zimnice,

strach nedovolí více.

 

A přesto tohle potkání,

mělo takovou hloubku,

neber si to do života,

dneska hrajem na jistotu.

 

Přesto budí to,

vzpomínky tolik příjemné,

že šíleně smutná princezna,

má na tváří úsměv nepatrného štěstí...

 

 

Autor Kirsten, 18.05.2013
Přečteno 508x
Tipy 7
Poslední tipující: Izza, Jozef Bojanovský, poeta, Robin Marnolli, Venuše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedna z prvních veselých vlaštovek...fajn:-)

18.05.2013 08:03:38 | Robin Marnolli

To jsem rada:-)

20.05.2013 19:39:24 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí