V síti

V síti

Anotace: 15.5.2013

Sbírka: Ode dne ke dnu

Nemůžu psát.
Mám hlavu plnou výčitek a otázníků.
Chtěla bych řvát,
ale nemám už ani sílu ku povyku.
Jen tiše sedím a slzy do pórů se vpíjí.
Každá myšlenka- uštknutí zmijí..


Tak už se sakra prober Vykřičníku!
A třeba i vraž do srdce dýku,
jen nenech mne dále tápat v bolestné naději,
nenech mne v tichu ztracenou.
V síti doufání jak mouchu lapenou,
když křídla se ve snaze o únik jen zachvějí.
Autor Mia, 18.05.2013
Přečteno 483x
Tipy 1
Poslední tipující: Chlestakov
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí