Sama sebou

Sama sebou

Anotace: 18.4.2013

Sbírka: Ode dne ke dnu

Nahá, jako Rišo Müller,
oděna jen do vlastních zlozvyků.
Sladká, jako z hroznů výběr,
kyselá, jak listy šťovíku.

Zmačkaná, jak růže z papíru,
tvrdá, jako kostka ledu,
pod Tvou kůží se rozpouštím..
Jen pod ní sebou být svedu.
Autor Mia, 19.05.2013
Přečteno 454x
Tipy 4
Poslední tipující: Chlestakov, Jozef Bojanovský, Bol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí