Nebe pro Tebe

Nebe pro Tebe

Anotace: Chci Nebe, Tebe. Chci začít žít mezi anděly, už nechci dál spát v cizí posteli,...

Chci Nebe, Tebe.

Chci začít žít mezi anděly,
už nechci dál spát v cizí posteli,
jsem připraven se prát,
pro lásku,
se kterou se budu moci smát.

Chci něhu na prsou svou hřát,
splnit jí, co si bude přát,
už nechci žádný chlad a led,
pan Vesmír řekl mi,
chlapče:

Na to vem jed!

Chci vstávat ráno v pět
a s mojí milou v trávě,
krásně dovádět a hrát si,
aby rosa viděla jak milujeme se,
aby Venuše, Jitřenka má milá svítila nám životem,
na cestě lesem,loukou i potokem,
už nechci býti nikomu otrokem.

Chci aby má kráska ležela v trávě nahá,
tak něžná a tak vlahá,
tam, kam náš Vesmír životem sahá,
tam, kde život se rodí,
tak to už na světě chodí,
smutek se v lásku zrodí.

Chci aby Venuše,Večernice má milá,
ze sklenky víno s námi pila,
aby jak jiskra posvítila nám na cestu ke spánku,
jenž podoben hřívě ve vánku,
když noc má na kahánku,
dýchat si přeji,
do copánků.

Chci děvče s dlouhými vlasy,
miluji oči co neříkají mi asi,
miluji oheň,
miluji slunce,
miluji krásu,
v dívčích očích,
přeji si stoupat po úbočích,
tak, aby má ruka viděla,
a jako by se styděla,
byla jak vánek,
něžná jak spánek.

Chci stoupat po úbočích vratkých,
mám chuť okusit jahod na vrcholcích sladkých.
Toužím dosáhnout vrcholků hor,
bez zábran a bez závor.

Chci aby má kytara stále hrála,
aby něhou na duši ji hřála,
něhy mám pro ní, na tisíc let,
dokážu tu krásu,rozdávat zpět.

Na konci básně této krásná paní jenž čteš tyto řádky,
rád bych Tě sebou vzal na výlet do pohádky,
když ucítíš mne a já budu cítit Tebe,
poletíme spolu vzhůru,do nebe… :-)
Autor Josse74, 20.05.2013
Přečteno 559x
Tipy 2
Poslední tipující: Kirsten, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

konec mi trochu pobavil, ale jinak to bylo hezky sepsané=)

31.05.2013 19:30:48 | Kirsten

Vždyť konec básně této jest přeci stvořen k pobavení, krásná paní :-)
Pochopila jsi správně konec mé básně a tak patří ti mé díky, píšu jak přiletí mi slova, věty, verše, neřeším nic a je to velmi příjemné, je to chvíle, kdy nefunguje mozek a převládá má jiná část jak píšeš a jistě se mi vše splní do posledního detailu, stejně tak Tobě, neboj se nic :-)

Děkuju Ti :-)

03.06.2013 00:34:19 | Josse74

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí