Inferno

Inferno

Anotace: plamen silnější než peklo a krásnější nežli nebe...

Je jeden sen, a prýští z nás jako pramen jarní.
Tak svěží,voňavý a chutný - možná víno farní.

Sta jsou slov,a tisíce okamžiků, by však cit
za věčnost mžiků nedokázaly vyjádřit.

Pravdou se žije a srdcem se dýchá,
když miluje, jen duše vzdychá.

Nemožné možným musí být,
milenci musí se políbit,
a tam, kde ignorace mrazí a uráží lásky cit,
tam přece jdem, byť by nás měla Láska zahubit.
Autor Dominik Plesr, 20.05.2013
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí