Pocit lásky

Pocit lásky

Anotace: Báseň pro ni.

Láska

Vnitřní pocit, který pohlcuje moje smysly, člověk si říká, jestli to nejsou výmysly.

Tma pro mé oči není spásou, oslňuješ je pořád svou krásou.

Moje nohy chodí světem, hlava už chce dát život našim dětem.

Jako zbloudilá duše se všude třesu, hodně tiše ti své srdce nesu.

Jedna slza pohltí všechnu zlobu, v objetí tě hned mít budu.

Moje tělo pokrývá jistá páska, myslím, že nazývá se láska!
Autor Berka, 20.05.2013
Přečteno 762x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí