Miluji tě...

Miluji tě...

Anotace: pro mou lásku...

Krásné zlaté slunce, vyšlo na nebe,
a je myslím stále jenom na tebe...
I kdyby déšť padal,
nepřestávám nadál,
myslím, ví to každá květina,
láskou prosycená je i krajina...
A když večer vyjde měsíc,
myslím na tě asi nejvíc!!!
Jsi má láska, sladká, jediná,
s tebou na rtech prostě usínám...
Autor darmar~2, 19.01.2007
Přečteno 753x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí