měření světa

měření světa

Anotace: ... v drogérce s černobílým filmem k vyvolání ...

.
pořád hlavu
v motanici
buď do skály
nebo v gipsu
v nemocnici
pro přečtená
soví hnízda
a chodby
tajnosnubné
duhovky ti
najednou
už sama
otevřela
jednoduše
do náruče
kolotoče
o pouti
a filmu
zbývají
matné
šmouhy
ve skále
holátek
sovích
a ta její
ještě jí
nesmíš
fotit
.

změnila se jen
v očích nostalgie
před maturitou
a setkání
po ní

.
Autor a_tao, 21.05.2013
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí