Já a ty...

Já a ty...

Anotace: Je to podle pravdy...

Když zavřu oči své,
slza mi po tváři stéká.
Cítím se pořád sama,
avšak tuším, že na mne stále někdo čeká.

Vidím tě ve svých snech,
stojíš přímo vedle mne.
Avšak v chmurných dnech,
tvé pocity jsou nejasné.

Posíláš mi úsměv svůj,
každý den ve škole.
Bohužel já štěstí své,
nechávám pod stolem...

Chci ti říct, že tě mám ráda,
jenže ty to dávno víš.
Vidím, jak hvězda po obloze padá,
přeji si s tebou stoupat výš a výš.
Autor slzička3599, 23.05.2013
Přečteno 545x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

roztomilé, přeji ti, ať se ti tady dobře píše i čte.
RM.

23.05.2013 19:57:47 | Robin Marnolli

Připojuji se!

23.05.2013 19:59:10 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí