Láska

Láska

Anotace: Prostě mi chybí láska a tak si tu tvořím neexistující dvojici:(

Na noze cítím konipase

šimrá on i tvůj vous

Držíš mě pevně v pase

do rtů jemně jsi mě kous

 

Díváš se do očí mi upřeně

úsměv na rtu se ti objevil

Říkáš,že žiješ jen pro mě

vzpomínám jak přede mnou ses zjevil

 

Do tvých očí nedá se nedívat

jsou jak safíry třpytivé

Na Tebe musím se stále usmívat

doteky Tvé jsou tak líbivé

 

Že osud mi tě vybral

v to má krásko věřím

k oslovení tě jsem se sebral

Tobě své srdce svěřím

 

Naše láska hranic nezná

Tak kdo nás sezdá:)

Autor Jacob P. Verlaine, 23.05.2013
Přečteno 467x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dobrá terapie psát o něčem, co není...to třeba já neumím

24.05.2013 17:34:59 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí