Óda na Voda

Óda na Voda

Anotace: Já miluji tebe, ona miluje jeho...a on miluje Vodu.

Pod hladinu tělo se ponoří,
úd vzrušením se mu ztopoří
Konečně jest se svou láskou
průhlednou vlnící se kráskou
Tahá ho k sobě zespoda
Voda


Pít či nepít; pít
Zamilován být
Splynout v jedno tělo,
co by se slastně chvělo,
když milenec druhému se oddá
Voda


Proudem teče vodopád ústy,
vleče se do útrob,
kde pramen ústí
plní komory vzorně
milenka v tekuté formě
medicínu od Amora podá
Voda


Pro ni stal se kompletní,
dnešním dnem bude topit se v ní
Ulehá na dno, navždy jsou pár,
než nastane jejich var
Dar života je tato óda
Voda
Autor Serja, 24.05.2013
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: ZENITZERO666
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá. Voda je taky dobrý polaskání těla :) Někdy i poslední.

25.05.2013 04:24:26 | ZENITZERO666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí