Už to vím

Už to vím

Anotace: Přes 2 roky jsem nic nenapsala, protože ten člověk byl určitou dobu mimo můj život... Zase se vrátil... Nic lepšího, než to napsat a snad se uleví mě nenapadlo..

Vidíš...
Sedm let tě znám a teprve teď jsem tě poznala se vším všudy...
Jak líbáš, jak se miluješ, jak usínáš...
...U mě blízko přitulenej...
Konečně byl ten správný čas...
Ty konečně bez ní, já bez něj...
Jaký to bylo??...
...Nic lepšího nebylo...
Stejně tě stále nemám.

Jednou máš na 5 let holku...
...Potom si potřebuješ chvíli užívat....

Samozřejmě...
Chápu...

Chápu všechno...
Vždycky...

Jen už to asi vzdávám...
Už ne...
Čekala jsem moc dlouho...

Teď TEORETICKY těsně před cílem...
...KONČÍM...

Už nemůžu...
Pohár přetekl...

Jednou budu litovat...
Že jsem půl roku nepočkala...

Jenže... Dočkala bych se?...
Autor Someday, 24.05.2013
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nedočkala

25.05.2013 21:41:33 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí