nic není ztracené

nic není ztracené

Anotace: jednou dojde naše láska naplnění

jsi ta kterou ve svém srdci mám

 

jsi ta kterou ve své hlavě nosívám

 

jsi ta kterou bych chtěl po svém boku celý život mít

 

jsi ta s kterou bych chtěl zahnat každý splín

 

ale ty jsi někdě v dáli

 

a já si mohu jen o tvé lásce nechat zdát

a na to krásné co jsme spolu prožili jen vzpomínat

 

věřím, ale že jednou přijde chvíle našeho nového setkání

kdy zjistíme, že naší lásce již nic a nikdo nebrání

 

a že spolu můžeme trvale žít

a z poháry lásky lahodný  nápoj pít

který dává žití směr a cíl

a který chce každý z nás jako smysl svého žití mít

Autor jiří slunce, 25.05.2013
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí