Bez tebe by to bylo jednodušší...

Bez tebe by to bylo jednodušší...

Anotace: ... ale bolelo by to asi o hodně víc

Dokázala jsem stát nohama na zemi,
mé starosti byly jen ty přízemní,
bez třasu mohla jsem držet ruce svoje,
v pravidelném rytmu bilo srdce moje.


O svých citech nemusela jsem nikomu lhát,
v noci dokázala jsem poklidně spát.

Nemusela jsem se bát, že přijdu o to, na čem mi záleží,
nemusela jsem brát ohled na to, čí srdce komu náleží.
Nemusela jsem bez ustání bojovat, abych vyhrála...
Můj život byl zkrátka jednodušší, když jsem tě neznala.

Autor wendy.poezie, 25.05.2013
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí