Vůně šeříků

Vůně šeříků

Anotace: ...

Lehl jsem si v příběhu
do pouště plné šeříků
omámen, věřil jsem na lásku.

Některá z těch slov jsou zlá
právě ty, která mluví o lásce
jak květy, které k zemi padají
co útěchy včel neznají.

Lehl jsem si v příběhu
omámen, věřil jsem na lásku.

Vdechl jsem vůni oblázků
šeříků jejich nasládlou chuť
probuzen deštěm z polibků
probuzen deštěm z polibků…

Lehl jsem si v příběhu…
Autor Láďa, 25.05.2013
Přečteno 481x
Tipy 1
Poslední tipující: Secretive
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí