Ne, ne a ne!

Ne, ne a ne!

Anotace: Nemůžu, nedokážu, nechci... Nejde to!

Nebaví mě zahánět myšlenky na tvé pousmání,
nebaví mě hrát si na holku plnou odhodlání.
Nemůžu celý den trávit jen hloupým sněním
a ty zas nemůžeš čekat, že se najednou změním.
Nechci se kvůli tobě cítit tak jak se cítím teď,
nechci kolem sebe ze strachu stavět tu zeď.
Nedokážu předstírat, že mezi námi nic nebylo a není,
Nedokážu v sobě potlačit to protivné chvění.
Jak moc nestojím o tyhle zmatené pocity!
Jenže nestojím ani o život, kde nejsi ty...

Autor wendy.poezie, 27.05.2013
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň by potřebovala lepší rytmus (jelikož je vázaná), ale i potom je lepší užít verš střídavý popř. obkročný...

27.05.2013 23:35:05 | Robin Marnolli

Díky za názor, příště nad tím budu víc přemýšlet :)...

28.05.2013 23:08:56 | wendy.poezie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí