Jsi slzou...

Jsi slzou...

Anotace: ...někdy to moc bolí

Jen do mne, houšť a silněji!
Vším jsem vinný já...neuznalý, necitlivý, sobecký
a bůh ví, jaký ještě.
Ach lásko, bolíš, bolíš...
Jsi sprškou studeného deště,
jsi žhoucí slzou na mé tváři,
hlubokou vráskou vrytou do čela.
Ach lásko, lásko,
já v tobě viděl anděla...
Autor Alias, 28.05.2013
Přečteno 628x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Jiná, Lucy Susan, KatkatkaW, Robin Marnolli, lucie.Tee
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

také jsem v ní viděl anděla...jenom ten nůž jsem jaksi předlíd.

29.05.2013 08:35:43 | Robin Marnolli

velmi me oslovila, dekuju...

28.05.2013 21:18:22 | lucie.Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí