Chvějící se otázky

Chvějící se otázky

Anotace: Chvějící se otázky Nic zlého ve mě není, jsem jak ocásek jelení. Cítíš to...

Chvějící se otázky

Nic zlého ve mě není,
jsem jak ocásek jelení.

Cítíš to chvění mazlíčku,
cítíš ten zvláštní pocit na svém jazýčku?

V jelením ocásku,
objevit můžeš otázku,
co tvé srdíčko potřebuje pro lásku.

Srdíčko tvoje potřebuje,
abys byla dlaní,
která cit v sobě objevuje,
abys byla laní,
jenž jeleního ocásku chvění opětuje.

Až ocásky vaše chvěti se budou v nekonečnu,
pak tvůj jelen uzří v Tobě svou něžnou slečnu,
Ty laňko uzříš svého silného i duší jelena,
oba pak ucítíte,
co vánek jménem Láska znamená.

Podívejte se spolu do studánky,
uvidíte tam dvě schránky,
dvě schránky s oušky a parůžky,
vy jeleni, jste lesními bůžky.

Lesní trpaslíci co studánku čistí,
od spadaného listí,
čistí tu krásnou studánku,
od listí co připlulo po vánku a spadlo do vodičky,
v níž teď chladí se vaše nožičky.

Uvidíte li se v té studánce a splynete s vodou,
budete jedna bytost pod noční oblohou,
budete jedno souhvězdí,
jenž po hladině studánky,
noc co noc na vlnkách jezdí.


...
Autor Josse74, 30.05.2013
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí