Strach a pokušení

Strach a pokušení

Anotace: ...

Zavírá se opona, říkám: „Sbohem“.
Nasedám na křídla motýla,
prchám divokým polem,
bych štěstí stihnout chytila.

Náhle tak lehoučká, jako letní
vánek, co zlehka dýchá.
Svěží rosa, když se setmí.
Volná, veselá, nikdy víc už lichá…

A pak zpět ve svém pokoji:
čtyři stěny a obitý telefon.
Stále ve vyjeté smutné koleji:
přítomnost, jistota, to je On…
A tak hraji stále dál…
Autor Eva:-), 30.05.2013
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí