Chci...

Chci...

Anotace:

...

Chci být větrem ve Tvých vlasech
když Tě něžně škádlí
Chci být jiskrou ve Tvých očích
co tak krásně pálí

Chci být klidem ve Tvé duši,
okem hurikánu
Chci být žárem, co Ti ruší
spánek takhle k ránu

Chci být sluncem, co Ti svítí
na kroky Tvé z nebe
Chci být s Tebou v lučním kvítí,
chci být částí Tebe...
Autor Strix, 31.05.2013
Přečteno 526x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiná, Jack Salmon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí