Romeo, Julie...a poslední zapadající květnové slunce...

Romeo, Julie...a poslední zapadající květnové slunce...

Anotace: ...http://www.youtube.com/watch?v=rP6bcIUpVxs

V hlavě mi běhají myšlenky
Rychlostí chrtů na závodech
Na ten poslední květnový den
A hlavně na západ slunce

 

Čím jsem to jen vycítil
Že tohle loučení
Bude tak trochu jiné
A hlavně jak jsem
Si to všechno zasloužil
Znovu políbit rty své milé

 

Moci chytit tvé dlaně
Do těch svých
Obejmout tě
Cítit vůni tvé hřívy
Zlomek sekundy zapomenout
Na všechny křivdy
Ty moc dobře víš
Co pro nás znamená
Pusa na čelo

 

Chtěl jsem aby to
Nikdy neskončilo
Mám jen strach
Že to bylo naposled
Nevím jestli to loučení
Nějak odlehčilo
Všem našim starostem
Ba právě naopak...
Co teďka bude dál...

Autor JohnyD., 01.06.2013
Přečteno 442x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí