Máš má lásko už dávno spát

Máš má lásko už dávno spát

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=0nXzUP2gGqg

Máš má lásko už dávno spát,
beránci kolem už se nepasou,
o jiném nech si raději zdát,
najdi má duše cestu za krásou…

Máš můj cite už přestat milovat
toho co tak ublížil tvému světu,
nemáš můj obláčku oddychovat
do jeho roztřesených retů…

Nemáš mé srdéčko tlouci dál,
vrba už nad naším stínem pláče,
proč jsi tu vedle mě zoufale stál
a objímal mne jak bezbranné ptáče…

Máš má představo už dávno jít,
touho prosím usni a ztrať se nám,
máš mé tělo zemřít …a znovu se narodit,
ach proč každou stopu tvou tak znám…

Máš můj sne už dávno uletět
z toho nocí tajemného kouta,
máš má otázko opustit tento svět
bez odpovědí co nás k sobě poutá…

Máš má myšlenko dávno spát,
už dávno spát má naše láska,
nesmím ti své srdce znovu dát,
ach proč nesmím být tvá zlatovláska…
Autor Jiná, 01.06.2013
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Bakchus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen si postěžuj,od toho ten liter je.Jen si,prosím,dávej pozor na pravopisné chyby,ano?

01.06.2013 14:12:37 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí