Lásky idea

Lásky idea

Anotace: Cit ze světa idejí.

Ve světe idejí,
leží tvá předloha
Zasněně hledím k ní,
je jak noční obloha

Půjčuješ si její míry,
pohled, city, názory,
které vracíš zpět o chvíli,
jak mění se ti obzory

Vidíš ji jako svůj
dokonalý v zrcadle odraz,
tak má i obdiv můj
tvůj éterický obraz

Jednoho dne, snad,
si půjčíš sebe se vším všudy,
zůstaneš tak napořád,
ke mně vede cesta tudy
Autor Serja, 01.06.2013
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí