Toužím..

Toužím..

Anotace: ..Každý si zaslouží mít komu dát svoji lásku..stejně tak si každý zaslouží být milován..

Srdce své,
do dlaní Ti dám,
vždyť není to tak zlé,
jen ať už nejsme každý sám.

Samota je občas krásná,
nesmí však být dlouhá.
Chci být tobě vzácná,
ne jen kamarádka pouhá..

Tak nech ať do tvých dlaní
ruce své vložím.
Já už nemám stání,
po tvém těle toužím,

A na ústa horká
věnuj mi nejeden polibek,
vzrušení stoupá
a v břiše nejeden motýlek..

Tak příjď ke mě blíž,
a už navždy tu zůstaň
Tak přijď,
teď už víš,že smíš.
Autor Eresiel, 02.06.2013
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí