Miláčku

Miláčku

Anotace: ...

Miláčku, pověz mi

kdy jsi poprvé pocítil tu změnu

že něco je v nepořádku

že už to není jako dřív

 

Řekni mi pravdu,

už nechci, abys mi lhal

dost bylo sladkých slov

dost bylo tvých pohádek

co jsi mi do hlavy cpal

 

Neboj se, nebudu vyvádět

jen mi pověz pravdu

nic víc slyšet nechci

a prosím nech si ty fráze

že tě to mrzí

a že ti na mně pořád záleží

 

Cítím to napětí mezi námi

a to, že nemůžeš mluvit

mě utvrzuje v tom

že pravda někdy bolí

 

Ale neměj obavy

já se jen vybrečím a půjdu dál

nemá smysl, abys mi lhal

chci to slyšet, tak povídej…

 

Miláčku, pověz mi

kdy jsi zjistil

že už mě nemáš rád

tak jako dřív

že něco je jinak

a ty nevíš co s tím

 

Cítím to napětí mezi námi

tvý slova jsou tak prázdný

a úsměv s sebou odnesly slzy

 

Ale neboj, zlato,

já se z toho dostanu

teď když znám pravdu

můžu jít zas kupředu…

 

Miláčku, pověz mi

kdy jsi poprvé pocítil tu změnu

že něco je v nepořádku

že už to není jako dřív

 

Miláčku, pověz mi

kdy jsi zjistil

že už mě nemáš rád

tak jako dřív

že něco je jinak

a ty nevíš co s tím

 

Miláčku, tak řekni mi konečně pravdu

 i když způsobí bolest

musím to vědět, ať můžeme jít dál

tak na co čekáš, prosím, mluv

Miláčku, pověz mi pravdu…

Autor Nikdo_, 03.06.2013
Přečteno 696x
Tipy 4
Poslední tipující: Kutinečka, Jiná, Bol
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i proto může být důvod...zrovna prožívám to samé, z té druhé strany-tak dlouho jsem mlčela,a teď jsem ta špatná...přitom jsem se snažila o pravý opak :( někdy je to těžké

06.06.2013 20:27:40 | Kutinečka

chápu, že ani pro toho druhého to nemusí být lehký, ale stejně si myslím, že by si lidé měli říkat pravdu, ať už je jakákoli..:)

14.06.2013 20:29:20 | Nikdo_

někdy je nic neříct tisíckrát horší než mluvit...

03.06.2013 14:56:41 | Jiná

přesně tak..

03.06.2013 19:23:59 | Nikdo_

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí