pejsek s toulavou

pejsek s toulavou

Anotace: Pri jednom krasnem veceru

Je to jako vcera
Kdy rekl jsi ty dve kouzelna slova
Slova, jenz zahrala me u srdce
To lasce prudce klesneme

Tak nerikej dal uz nic
A radeji polib muj lic
Tu sladkou pusu od tebe
Na tvari mam jeste ted

Tak vzdalena jsem od tebe
To vsak lasce srdce nerekne
A za chvilku zas budem u sebe
A prochazet se po meste nebeskem

To je pribeh o nas dvou
O pejskovi s toulavou
Autor vlcatko, 04.06.2013
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí