Láska

Láska

Anotace: láska je mnohem víc než lidé říkají.. je to energie tvoření ve Stvoření :)

Na nebi modravém obláčky plují
láska je jedna, však srdce jsou dvojí
čas zastavil, by kochal se tou krásou
kdy v jedno se spojí, ač přece dvě jsou

Po trávě zelené zajíc se mihne
snad sis nemyslel, že tobě se vyhne
láska je vesmír a vesmír je vším
nač se ptát, zda věřit v něj smím?

Ve vodě průzračné ryby si plovou
do tajů hlubin křehká srdce zovou
zkušenost, nevratný mžik probuzení
jdi, o něj nesmíme být ochuzeni

***

A mazlavou hlínou krtek se dere
nevzdá to, dál s životem se pere
říkají, že slepý je, že nevidí..
to v srdcích se skrývá žal.. nelidí..

Autor Ireth Míriel, 05.06.2013
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí