Pod hvězdami

Pod hvězdami

Anotace: ..i krásná láska občas končí...

Hvězdy září nade mnou
a já se srdcem láskou zlomenou.
Tiše pláču v ústraní,
kde je tvé objetí co mě ochrání?
Ve vzpomínkách jsi mi vzdáleny,
nevidím žádné znamení.
Smutně vzhlížím ke hvězdám,
otázkám se nebraním..kde tě mám?
Všechno krásné odvál čas,
chtěla bych být s tebou zas,
tiše šeptat o lásce,
milovat a nebát se...
Autor Eresiel, 07.06.2013
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí