Balada o vesnické zábavě

Balada o vesnické zábavě

Anotace: :-(

Měla to být jen další vesnická zábava.
Šel jsi se jen bavit.Tvá holka byla šťastná.
Byla to docela sranda.
Všichni jen tancovali a chlastaly.Tak kde se stala chyba?
Zábava byla v plným proudu. Zrovna hráli Olympici "slzy tvý mámy šedivý".
Ňákej borec si dovolil Tvou kočku vyzvat k tanci.
Žárlivost ti zalepila oči.Během vteřiny bylo po legraci.
Ve tmě se blejskla bassebolka.A začala velká rvačka.
Pak se mihl nůž...........
Kvůli jednomu tanci.Kvůli tvý blbý žárlivosti.
Teď pláčeš a strach tě objímá.
Tvá holka stojí a také jí tečou slzy.
Chtěl jsi se dotknout hvězdy.
Pro Tvý blbý frajeřiny. Už není zábavy.
Už cítíš chlad?To pomalu tě paní smrt objímá.
Nejradši bys vrátil tu chvíli.
Ale už je pozdě.
Pro tvý frajeřiny pro chvíly slávy teď umíráš.
Kdo utře Tvý holce zkrvavený ruce?Kdo jí utře rudý slzy?
Končí noc zábavy.Vesnická krvavá tancovačka.
Na pomníku budeš mít na vždy vryty její slzy.
Stála za to ta žárlivost?
Už není noc.
Slunce pomalu vylézá a ty jsi ukonce.
Smrtka je najezena už je pozdě na cestu zpět
Autor UNKSON, 07.06.2013
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí