Hlupák

Hlupák

Anotace: To nelze pojmenovat

Sám opuštěn ve tmě,
hořkost jeho zní tichem.
Bez lítosti, beze strachu,
ví on, co nyní leží v prachu.

Srdce leží na podlaze,
příbor je opodál,
vlk už se po něm pase,
ale v nadějí stojí prase.

Co je správné, co je pravda.
Lásku najít v tomhle zmatku.
Možná je to jeho kletba,
možná není schopen milovat.

Klečí u kolen a věří,
že bude zbaven toho snění.
Není to sen, ale skutečnost,
že ničí co kolem něj stojí.
Autor oliver, 08.06.2013
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesto jsi to pojmenoval.. :o)

bez těch dvou rýmů, bez slokování s trochou syrovosti by to dopadlo líp

01.02.2014 16:17:30 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí