Ze srdce

Ze srdce

Anotace: Básnička kterou jsem psala pro tehdá bývalého přítele a jeho novou slečnu. Upřímné vyjádření toho, jak jsem jim to přála.

Sbírka: Monogie komédie

Netřeba jen v piči mít
netrápit se starostí
aktivně se mus žít
vytrvale o svém snít
od zlého se oprostit.

Ve dvou se to táhne lépe
nemusíš říkat, aby odešla
nejsitota, co na dveře klepe
po srdcích hledá duše slepé
co nedokážou žíti lépe.

TAK

Když se chce, všechno jde
nehledě jak je okolí špatné
srdce v tom má velkou roli
nesmí se vzdát když to bolí.
Pdívej se podívej vedle sebe
kdo tam je a zda chce Tebe.

Když je tam i důvěra
když nehrozí nevěra
náklonnost vzájemně úměrná
nádhernou lásku znamená.

Utápějte se, milujte se
když vás to napadne polibte se
držím vám všech tisíc pěstí
jen ať máte spolu štěstí.
Autor exKlarka, 09.06.2013
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí