Otázky

Otázky

Anotace: Na kolik věcí se jen můžeme sami sebe ptát? na lásku... bolest, smutek a žal???

Stála jsem nahoře,
tam nad srázem
a jediný krok,
maličký krůček mi do pekel zbýval.
Ledový nůž temnoty,
mi chlad,
studený chlad do srdce vrýval.
Proč, proč jen proč?
Nač život dál žít?
Chtěla jsem milovat,
a nyní?
Nyní chci jen klid.
Zrada je nůž,
bolest je žal.
Byl jsi snad ďábel?
Bůh či jen obyčejný muž,
když jsi mi srdce bral?
Ptám se nebe,
zda je vůbec nějaký Bůh.
Ptám se země,
proč bere mi i poslední vzduch?
Ptám se ohně,
kde nespálí mě plameny?
Ptám se i tebe,
proč byl jsi láskou znavený?
Autor Biggi, 01.03.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí