přijde brzy do mého života lásky čas

přijde brzy do mého života lásky čas

Anotace: už brzy přijde ten čas ......

 

žádná bouře kolem nás

nezmění to krásné co je v nás

 

každý z nás má ve svém nitru

lásku  kterou touží žít

 

a pro kterou bude mít smysl žít

 

je jedno kolik je ti let

aby jsi nemohl změnit svůj svět

 

neboj se nastavit své lásce

svojí líc

a jdi jí se svým srdcem vstříc

 


protože nad lásku nic krásnějšího není

a milování dává naplnění tvému snění

 

touha kterou ve svém srdci máš

jinak než lásky nerozdáš

 

protože jen opravdový cit

může naplněním  tvé  lásky být

 

 

 

 

 

 

Autor jiří slunce, 17.06.2013
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí