ach ty má lady...

ach ty má lady...

Anotace: ach ty má lady...

už mě nevidíš

tak jak jsi mě viděla dřív

rád zůstal bych s tebou

ty však uhýbáš mi stranou

 

minci na cestu mi dáváš

a s mými city opět si zahráváš

snad poslouží mi jak propustka do pekel

snad již brzy někoho stopnu, abych tam brzo dojel

 

ty znáš proroctví jenž se mě týká

bohužel rozhodla ses být jen ta druhá

ta jenž milovat budu

leč k smrti neukáže mi cestu

 

snad lekáš se mé temnoty

jenž dřív měla si tak ráda

už nevidíš mé city

a obracíš se ke mě zády...

 

 

Autor seh, 17.06.2013
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani nevíš jak to bolí číst... nemůžu na fb, ale ráda bych tě viděla. Všechno se to posralo... všechno je v prdeli.

04.02.2014 10:08:18 | LadyElis

i já bych se stebou rád sešel znova

06.02.2014 13:10:52 | seh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí