Vztek

Vztek

Anotace: Nevim, pro koho je tahle básnička adresovaná...

Proč řekla jsi náhle konec,
nadalas mi šanci víc,
abych zlepšil co bylo špatně,
míso toho není nic.

Možná ses bála, co že přijde,
já jsen tě měl vážně rád,
nemohl jsem dál jít takhle,
nešlo by ti v tomhle lhát.

Nechápal jsem a doteď nevím,
proč hodilas mě na skládku,
tak se snažím aspoň nyní,
napsat Ti pár řádků.
Autor Richard LaFontaine, 20.01.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí