Chci být s tebou

Chci být s tebou

Anotace: Chci být s tebou, ale...

Ráno když vstávám

Vidím tě v zrcadle

A pak když snídám

Sedíš naproti mně

 

Chci se tě dotknout

Jenže ty mizíš

A usmíváš se

Jak nejlíp to umíš

 

Chci být s tebou…

Klečíš na prahu a brečíš

Věřím, že ty slzy jsou pravé

A vím, že není správné neotevřít


Chci být s tebou…

Jenže se bojím

Že ses nezměnil

A že mi znovu ublížíš


Procházím parkem

 Vidím nás sedět na lavičce

Držíš mě kolem ramen

Líbáš mě do vlasů

 

Jenže když se přiblížím

Poznávám, že ta dívka

Kterou líbáš, nejsem já

Zavírám oči, utíkám a brečím

 

Chci být sama

Chci být s tebou

Je to strašně těžký

Nevím, kdo jsi

Nepoznávám tě

Přesto tě miluju

A to nejvíc bolí

 

Chci být s tebou…

Klečíš na prahu a brečíš

Věřím, že ty slzy jsou pravé

A vím, že není správné neotevřít


Chci být s tebou…

Jenže se bojím

Že ses nezměnil

A že mi znovu ublížíš


Všude kam se podívám

Vidím tvůj úsměv

Cítím tvou vůni

Slyším tvá sladká slova

Cítím tvá objetí

 

Chci být s tebou

Ale už jen ve vzpomínkách

Protože tam mi nemůžeš víc ublížit…

Autor Nikdo_, 23.06.2013
Přečteno 630x
Tipy 2
Poslední tipující: Bol, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí