Přiznání

Přiznání

Anotace: Je moc fajn mít takového člověka.

Pořád Tě mám před sebou,
vidím nás dva spolu.
Chci být už jen s Tebou
a nepadat dolů.

Vím, že Ty mě podržíš
v jakékoliv situaci.
Vím, že Ty mi rozumíš,
máš mě totiž ve své moci.

Udělám vše, co mi povíš,
nechci o Tebe přijít.
Chci s tebou stoupat výš
a co nejdál do světa jít.
Autor Iwushak..., 23.06.2013
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí