Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: :-)

V dlaních ukryty hvězdy.
Duše se bojí.
Ne deště,ale krupobití.
V aleji v stromy skryty pochybnosti.

V hodinách ztracené kroky.
Zrcadlo mi ukradlo roky.
Na dně Chardonnay marně hledáš krásné okamžiky.
Z cigarety stoupá dým a popelník se plní.
Touha je cítit všude kolem.
Flakón je však prázdný.
Všude kolem vidím ten sen.

Dýchám a cítím bolesti.
Ruka co kdysi hladila mě po tváři.
Náhle nic,ve snáři žádné zmínky.
Pohledem sjíždím mraky.

Ale co kdysi hřálo.
Už najednou mě chladí.
Ty dny už nejsou.
Teď už jen další 2 deci Chardonnay.
A stopy samoty...
Autor UNKSON, 23.06.2013
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: Bol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí