Pár hezkejch snů

Pár hezkejch snů

Anotace: půlnoční nesmysly připité zklamané puberťačky... ale neprohrála!

Kontroverznost pocitů
Synchronicita, kterou přestáváš cítit
Slané kapky silně korespondujíc
s rosou té temnoty, v níž se Psyché odráží

 

Říkáš jí, že je krásná
jenže stuhu na očíh máš
postavila se mezi nás
cítím to, vnímám ji
betonovou stěnu v rozkvetlé zahradě
příliš zbytečně bolestně, reálně

 

Agresivní zlatý nápoj
rozlévá teplo ve vychladlé hrudi
snad nevěříš v ní?
opojná modř tvých očí žije v iluzi

 

Nevyčítám jí nic
počkám, dokud se opět nerozzáří
naší krásnou skutečností
jen věrné luně připisuji teď svědectví

Autor Secretive, 25.06.2013
Přečteno 482x
Tipy 6
Poslední tipující: Kaitlynn, Sýkorka07, Hanuš, Robin Marnolli, Jozef Bojanovský, Lady Elleana
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některé verše se mi líbí, první strofa je pro mne trochu filosifická, závěrečná polovina je pro mne znatelně lepší.

30.06.2013 21:14:46 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí