Výroční

Výroční

Anotace: Psáno pro osobu, na které mi záleží jako na nikom jiném

Už to bude rok,
co jsme učinili ten jeden nádherný krok.
Otázka při jedné noci,
zda spolu budeme být moci.
Ne jako kamarádi. Ne jako přátelé.
Ale jako milenci - Možná jednou manželé.
 
1 rok, zdánlivě dlouhá doba,
utekla s tebou rychle jako voda.
Pamatuji si, jak jsme si dali první pusu,
na facebook si tě hodil do statusu,
jak jsem ti lásku v dešti vyznal,
a pak mě svět bez tebe týral.
 
Miluji naše zlobení,
Miluji naše pokoušení,
Miluji chvilky s tebou,
kdy můžu být sám sebou,
nebýt osobou slepou.
Miluju cítit se mladým,
i když mě nazýváš starým,
samozřejme v dobrém slova smyslu,
bez špatného, vedlejšího úmyslu.
 
Teď sedím vedle tebe,
přináším Ti modré nebe(sebe přeci) :D
Jelikož nemám barvy,
za pomocí pracovitého taťky,
čteš si to z internetu.
Snad se nespletu,
a tuhle snad pěknou báseň nesmažu.
Snad ti touhle básní dokážu,
jak jsem rád s tebou a mám Tě rád.
Snad mi odpustíš, pár mých vad
a přežiješ se mnou let dalších pár.
 
Inu, co bych ještě napsal,
snad jsem něco krásného ze sebe vypsal.
Doufám, že se ti líbit bude
a snad nám dalších chvíl přibude.
Ať to bude cokoliv. Třeba svatba,
nebo společné první daní platba.
Ať to bude vychovávání dětí,
nebo naše objímání medvědí.
 
Už opravdu končím, trápit nebudu tě dál,
jsi vše, o čem si člověk.. já, chtěl nechat zdát.
Snad se ti tahle báseň líbila,
od tvého malého řečnila.
Snad dáš i zalíbení v tu báseň najevo,
ty moje milá Terezo. :)
Autor Richter Rosenheim, 26.06.2013
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: Lucy Susan, Tera.kuckuc
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i když je poznat že básník nejsi, tak jsem ti dal tip, jelikož si myslím, že co je psáno od srdce by nemělo zůstat někde v koutě a zapomenuté. ne vždy musí být kladen důraz na dokonalost formy, někdy je prostě důležitější obsah a formu přeřve. tak ať to šlape, kamaráde :_)

26.06.2013 19:20:52 | Tenflipskáj Dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí