Pro NI

Pro NI

Anotace: ,,,

Noc je jak den
a dny jako noci.
Žiji si sen,
nespím až do půlnoci.
V myšlenkách bloudím,
v citech se ztrácím.
Po lásce toužím.. Znám ji jen ze snu.
Pro co se soužím..? - Ach ukaž mi cestu,
kterou mám jít, abych ze snu vystoupila.
Pohár své pýchy vypíjím do dna.
Za city mé, může jen ona.
Jen jí patří mé city,
ať naloží s nimi, jak jen chce...
Všechno jí dám, i srdce... své..
Ať srdce mé, jen pro ni bije,
ach pro lásku se krásně žije!
Autor Adrilus, 26.06.2013
Přečteno 498x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí