Vzkaz

Vzkaz

Anotace: Rozloučení s blízkým člověkem (láskou)

Má hlava chtěla by ti něco říct
Však ústa neví jak.
Ta slova pálivá a pošetilá
Co chtějí jedni říct
A druzí nechtějí to poslouchat.

Už vím jak začít,
Ale co dal?
Ta slova nevábná a klamná
Tě pálí jak rozžhavená kamna.

Vidím jak Tě to ničí
Ta touha byti ničím
Ta touha byti hluchým
A nevnímat ty vzruchy.

Ta drásavá slova pod kůží
Co odneseš si od růží
Jež dals mi kdysi jako dar
Ale neboj láska není zmar.
Autor Kajinka36, 01.07.2013
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiřík Holík, WoQyX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí