V mojí hlavě

V mojí hlavě

Anotace: co když jsi jediný? a co když nejsi...?

Upřímná jako dětský pláč,
čirá a bezedná
je moje láska k Tobě

Temná a zničující
je propast těsně vedle nás,
skrytá v mojí hlavě


Drásá mě strach ze zakopnutí,
na cestě za štěstím
bijí mě kapky deště,
řežou trny růží,
svazují bolesti

přesto jdu dál
a bojím se vydechnout

co když jsi jediný,
kdo mi dá důvod být,
a co když jsi jediný,
pro koho přestanu umírat..?

...a co když nejsi....
?
Autor MishaX, 01.07.2013
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí