Co říct

Co říct

Anotace: Jednaz mých dávných básní...

Ahoj, jak se máš?
Ptáš se a při tom se usmíváš.
Když osud Naše cesty spojí,
co říct Ti však na větu Tvojí?

Mám snad říct, co chtěl bys znát?
Nebo se mám jen pousmát?
A zašeptat: Lépe nemohu se mít a,
že se Ti smutná zdám, to nech být...

Mám říct Ti věty či slova pouhá?
Nebo jak je mi chvíle dlouhá?
Mám zmínit se snad o bolesti?
O tom jak je zrádné štěstí?
Že se mi život na vlnách houpá?
Tvá otázka, že zdá se mi být hloupá....

Měla bych říct, co neublíží Tobě, vlastně Nám,
a proto řeknu teď jen: Promiň, ale pospíchám...
Autor Barčík, 02.07.2013
Přečteno 511x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamer, Madanik, Jozef Bojanovský, Radhuza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná

19.12.2013 21:31:30 | Dreamer

Mě se moc líbí, hlavně ten konec teda ,-)

02.08.2013 22:09:17 | Madanik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí