Pro tebe :)

Pro tebe :)

Anotace: není hezká ale je od srdce

Člověk nejvíce trpí, když miluje a strádá,
Proč nemůžeš mě mít víc, než ráda?
Na obloze hvězda padá, já nemůžu spát,
Obejmi mě, miluj.. Toužím si přát, do a vzduchoprázdna prstem psát.
Bezesné, osamělé noci mě životem provází,
Ve dne myslím pouze na tebe, mé tělo o životní sílu přichází.
Připadám si jako mumie, tělo bez duše,
Nikdo jiný než-li ty mi z té propasti nepomůže.
Otevři prosím svoje krásné hnědé oči,
Ty víš, že když jsme spolu, celý svět se s námi točí.
Když obejmeš mě, pohladíš,
Svůj pravý cit mi tím prozradíš.
Srdce ti to dovolí i svědomí někdy povolí,
Potom řekneš dost, to bylo naposledy,mě smrtelně to zabolí.
Do očí mi vháníš slzy, když naši lásku ničíš takhle brzy.
Co nám dvěma schází? Každý hledá štěstí jinde, to pravé nenachází…
Toužíme po sobě celé roky,
Plížíme se k sobě velmi malými kroky.
A když udělám velký krok vpřed,
Ty dostaneš strach a uděláš to samé směrem zpět.
Proto jdu pomalu tu cestu dlouho,
Pro myšlenku pouhou, že čekám a ne snad marně,
I když pravdou je, že jsem vážně na dně.
Prosím zvaž své činy, to pravé štěstí může ti dát i někdo jiný,
Než to co doposud máš,
Ty tomu nevěříš , možná je ti to fuk a proto s tím nic neděláš…
Autor Vitas00, 02.07.2013
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí