Teskná nemoc a léčba

Teskná nemoc a léčba

Anotace: Víš má milá o své kouzelné moci, když váznu v teskné nemoci?

Dvacet kilometrů vzdálenosti,
mám to k milované Vznešenosti.
Dvacet kilometrů dělí nás,
láska tvá mému srdci je obvaz.

Bez tvé přítomnosti jsem nemocen,
v zápalu stesku jsem uchvácen.
Tvůj fotoobrázek lékem mi je,
a má duše se uzdravuje.

Však do úplného uzdravení,
počkám si na láskyplné políbení.
Já zdráv se s tebou budu smát,
v radosti budeme se objímat.
Autor RešHeNúnHe, 20.01.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí