...

...

Anotace: ...

Vidím Tě v mlze,

zatím,

prostoupit Tebou skrze,

přání,

dobít pro Tě všechny tvrze,

i více,

před vším Tě ochránit,

mou duši pohltí, Tvá niterní svíce.



Spojit se v jedno tělo,

tužba,

co nejdříve by to chtělo,

prosba,

mé nitro se zase chvělo,

díky Tobě,

chci Tě mít u sebe,

přeji teď nejvíce, nejvíc sám sobě.
Autor Richard Mamrdson, 07.07.2013
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí