JOHN

JOHN

Anotace: ... JOANN, JOHANN, JÁNOS, JANUSZ, JAN, JANO, JANI, JENE ... ŽIJME, MILUJME I SNĚME, PROTOŽE MŮŽEME, CO CHCEME! …

Vesmírná loď má funkce zbytečné,
neplujem totiž ve vodě, ale ve vzduchu,
a když mimo-zemšťan hlásí poruchu (tu na duchu),
lidé se chovají hrubě a netečně.

Naše lodě, hostů na Zemi, jsou jen naše
a čas ztrácí vědci jejich průzkumem,
nikdy je nepochopí žádnými smysly ani rozumem,
ty se totiž mění v prostoru i v čase.

Naučte se nedýchat vzduch, nejíst jídlo a nepít vodu,
a neodlítejte s jinými mimozemšťany, ti už jsou mimo,
stejně tak jako nitro Venušino lidem nabídlo záchranu, vzpamatuj se Ino!
Naději dej jen svému národu a Boha popros o škodu,
aby i voda měla jednou cenu,
a lidi si prozkoumej do kořenů!

Vesmír a voda, poskládej do grafů části pro-národa.
Autor Inge, 07.07.2013
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: mikrojimbo, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí