oči

oči

Anotace: Tvé oči jsou knihou, které nerozumím

Tvé oči jsou knihou, které nerozumím
snad cizím jazykem napsanou.
S pocitem smutku, beznaděje,
otáčím stranu za stranou.

Dusí mě ta neznámá slova,
když listuji v ní srdce mi krvácí.
Proč nutíš mě číst jí stále znova?
Z mé duše se láska vytrácí.

Zoufale bloudím mezi řádky,
snažím se najít cestu ven.
Však je mi jasné, že úniku není
jsem jako zloděj v knihovně uvězněn.

Tvé oči jsou knihou, které nerozumím
a jak skončí nechci znát.
Ty krásné oči z hvězdného prachu,
chci neustále milovat.
Autor Mišule, 09.07.2013
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí